Zarządzanie kuchnią

CASE STUDY 230

Zarządzanie kuchnią

  • Obszar: Zarządzanie kuchnią

  • Obszar dodatkowy: Przygotowywanie posiłków

  • Zatrudnienie: 10+

Zarządzanie kuchnią
83%

Automatyzacja 83% zadań

92%

Skrócenie czasu wykonywania zadań o 92%

Wyzwania klienta

Długotrwałe przygotowywanie

list zakupów i receptur

Czasochłonny proces

liczenia kosztów

Brak zastępowalności

kluczowych pracowników

Podjęte działania

  • Ujednolicenie receptur

  • Automatyczne przygotowanie list zakupowych

  • Automatyczne obliczanie food cost

Uzyskane korzyści

  • Automatyzacja 83% zadań

  • Skrócenie czasu wykonywania zadań o 92%

  • Aplikacja jest użytkowana przez każdego pracownika

Przykłady realizacji

zarządzanie kuchnią

Zarządzanie kuchnią

   KONTAKT

  • Masz pytania o rozwój firmy, szkolenia lub współpracę? Wypełnij formularz i podaj jak najwięcej szczegółów.
  • Odpowiemy najpóźniej następnego dnia roboczego.
  • W zależności od tematu, zaprosimy Cię na krótką rozmowę telefoniczną lub spotkanie online – dzięki temu lepiej zrozumiemy Twoje potrzeby.

NAPISZ DO NAS

KONTAKT BEZPOŚREDNI

Obsługa klienta
Anna Etgens
Specjalistka ds. zadowolenia klienta